Bestelling plaatsen

Zo plaats je een bestelling

Op onze website hebben wij ons gehele assortiment zo uitgebreid mogelijk staan. Dit varieert van badmeubelen, wastafels tot kranen. Bij ieder product hebben we verschillende foto’s staan en een beschrijving om u een goed beeld te geven van een product.

Wanneer je besluit over te gaan tot aankoop van een badmeubel bij Badmeubelen.com kun je deze gemakkelijk online bestellen. Op de product pagina’s staan een groot aantal opties voor het personaliseren van het badmeubel. Zodra je tevreden bent kun je het product bezichtigen of bestellen per e-mail.

Om de bestelling te bevestigen moeten er wat persoonlijke gegevens worden ingevuld om zodat wij contact met je op kunnen nemen. De betaling kun je gemakkelijk online doen met iDeal. Zodra de betaling bij ons binnen is  kunnen wij beginnen met het verwerken van de bestelling. We bellen je altijd nog even op om persoonlijk de bestelling door te lopen.

Verwerking

Zodra de bestelling is binnen gekomen bij ons gaan wij hem voor u verwerken. Dit gebeurd vaak dezelfde dag nog en anders de eerst volgende werkdag. Onze klantenservice medewerkers gaan kijken wanneer uw badmeubel kan worden ingepland.

Bezorgen

Zodra jouw badmeubel gereed is wordt er een afspraak met u ingepland voor het afhalen of bezorgen. Als u heeft gekozen voor bezorging komt onze bezorger op de afgesproken datum bij u thuis. De bezorger belt een half uur van te voren om u op de hoogte te stellen van de bezorging. Zodra de bezorger bij u thuis is wordt het badmeubel uit de bus is gehaald en op de juiste plaats gezet. Zodra uw badmeubel volledig is geïnstalleerd kunt u ervan gaan genieten.

Genieten!

Is het badmeubel geleverd en geïnstalleerd? Dan kun je hem gebruiken. We wensen je alvast heel veel plezier van je aankoop.